Selecteer een pagina

Vocal Massage

Effectief herstel van stem- en keelklachten

Afspraak maken

Vocal Massage

Effectief herstel van stem- en keelklachten
Afspraak maken
U

Doelgericht

Direct een oorzaak-diagnose

Z

Effectief

Na één sessie al 50-80% pijnvermindering

Bereikbaar

Uitstekend bereikbaar met auto en OV

  DOELGERICHT

Direct een oorzaak-diagnose

 

  EFFECTIEF

Tijdens de sessie al 50-80% pijnvermindering

 

  BEREIKBAAR

Uitstekend bereikbaar met auto en OV

Vocal Massage

Heb je aanhoudende klachten met je stem of keel, zelfs na verschillende pogingen om deze aan te pakken zoals KNO-consulten, logopedie of ontspanningsoefeningen? Bereik je nog steeds niet het gewenste resultaat? Komen de problemen steeds weer terug?

Het is tijd voor een definitieve verlichting van je klachten.

Bij Vocal Release nemen we een diepgaande benadering van vocal massage. We zijn gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van de onderliggende oorzaken die je klachten in stand houden. Met onze unieke benadering van vocal massage, begeleiden we je op de weg naar een ontspannen en probleemloze stem en keel. Of je nu een professionele vocalist bent of iemand die regelmatig intensief zijn stem gebruikt, onze gespecialiseerde therapeuten zijn er om je te helpen je stem en keel te bevrijden met de kracht van vocal massage.

Onze unieke aanpak

Onze benadering heet strottenhoofd massage en het is een unieke methode. Maar wat maakt het zo anders dan andere behandeltherapieën?

Strottenhoofd massage richt zich op het ontspannen van de spieren rondom het strottenhoofd, ook wel de larynx genoemd. Dit omvat masserende, stretchende en trillende technieken in de nek, hals, kaak en mondbodem gebied. Waar veel therapieën zich alleen richten op specifieke gebieden, benaderen wij met de strottenhoofdmassage de hele verbinding van top tot teen.

Dit betekent dat je niet voor elke specifieke klacht naar een andere specialist hoeft te gaan. Dit is niet alleen handig, maar omdat we vanuit deze holistische visie werken, begrijpen we ook beter wat de onderliggende oorzaak van je klachten is.

Effectieve resultaten

Onze therapeuten gaan verder dan alleen reguliere vocal massage. We richten ons niet alleen op stemspieren, maar op het hele lichaam voor een krachtiger en duurzamer resultaat.

In onze intake identificeren we de specifieke spanningen en dieperliggende oorzaken van je symptomen. Onze behandelingen, een mix van reguliere en alternatieve technieken, bieden meer dan alleen een vocal massage – het is een volledige lichaamsbehandeling.

Veel klanten ervaren al na de eerste sessie 50-80% verlichting van hun klachten. We stemmen onze vocal massage volledig af op jouw unieke situatie, en leiden je met onze moderne en effectieve technieken snel naar blijvende resultaten.

Bekend van

Je kunt ons kennen van

Meer over mij

Met ruim 10 jaar ervaring in fasciatherapie is MSc. D.O. Osteopaat Robin Bhaggan een ervaren behandelaar.

Hij ontdekte dat de kennis rondom stemgebruik erg achterliep ten opzichte van andere fysieke klachten. Waar veel behandelaars zich focussen op ademsteun, stemgebruik en stembanden, benaderd Robin deze onderdelen niet losstaand, maar juist als één geheel, waarin nog veel meer onderdelen invloed hebben op het functioneren van de stem. Deze holistische totaalaanpak is daarom veel uitgebreider dan andere logopedisten en stem osteopaten.

Robin is behandelaar van veel bekende Nederlandse artiesten en topsporters, is auteur van het boek ‘Van rugklacht naar rugkracht’ en geeft fascia opleidingen aan logopedisten, stemtherapeuten, vocal coaches en (orofaciaal) fysiotherapeuten.

Maak hier online je afspraak