Selecteer een pagina

Strottenhoofd Massage

Effectief herstel van stem- en keelklachten

Afspraak maken

Strottenhoofd Massage

Effectief herstel van stem- en keelklachten
Afspraak maken
U

Doelgericht

Direct een oorzaak-diagnose

Z

Effectief

Na één sessie al 50-80% pijnvermindering

Bereikbaar

Uitstekend bereikbaar met auto en OV

  DOELGERICHT

Direct een oorzaak-diagnose

 

  EFFECTIEF

Tijdens de sessie al 50-80% pijnvermindering

 

  BEREIKBAAR

Uitstekend bereikbaar met auto en OV

Strottenhoofd Massage

Je hebt last van je stem of keel en zoekt naar een oplossing. Misschien heb je al verschillende acties ondernomen zoals: KNO-consult, logopedie of ontspanningsoefeningen, maar zonder het gewenste resultaat. De ongemakken blijven aanhouden of keren snel terug.

Het is tijd voor een echte verlichting van je klachten.

Bij Vocal Release duiken we dieper in de materie. We zijn gespecialiseerd in het opsporen en behandelen van de onderliggende oorzaken die je strottenhoofdklachten in stand houden. Met onze unieke aanpak van strottenhoofd massage, begeleiden we je op het pad naar een ontspannen en klachtenvrij leven.

Onze unieke aanpak

Onze benadering heet strottenhoofd massage en het is een unieke methode. Maar wat maakt het zo anders dan andere behandeltherapieën?

Strottenhoofd massage richt zich op het ontspannen van de spieren rondom het strottenhoofd, ook wel de larynx genoemd. Dit omvat masserende, stretchende en trillende technieken in de nek, hals, kaak en mondbodem gebied. Waar veel therapieën zich alleen richten op specifieke gebieden, benaderen wij met de strottenhoofdmassage de hele verbinding van top tot teen.

Dit betekent dat je niet voor elke specifieke klacht naar een andere specialist hoeft te gaan. Dit is niet alleen handig, maar omdat we vanuit deze holistische visie werken, begrijpen we ook beter wat de onderliggende oorzaak van je klachten is.

Effectieve resultaten

Op deze kaart kun je zien waar onze klanten de afgelopen jaren vandaan zijn gekomen. De meeste mensen ervaren 50-80% verlichting van hun klachten al tijdens de eerste sessie.

Wij werken niet met standaard protocollen, maar stemmen onze strottenhoofd massage behandeling volledig af op jouw unieke situatie. In de eerste sessie identificeren we de oorzaak van je stemproblemen en beginnen we direct met het strottenhoofd massage.

Met behulp van moderne en effectieve technieken begeleiden we je snel naar een blijvend resultaat.

Bekend van

Je kunt ons kennen van

Meer over mij

Met ruim 10 jaar ervaring in fasciatherapie is MSc. D.O. Osteopaat Robin Bhaggan een ervaren behandelaar.

Hij ontdekte dat de kennis rondom stemgebruik erg achterliep ten opzichte van andere fysieke klachten. Waar veel behandelaars zich focussen op ademsteun, stemgebruik en stembanden, benaderd Robin deze onderdelen niet losstaand, maar juist als één geheel, waarin nog veel meer onderdelen invloed hebben op het functioneren van de stem. Deze holistische totaalaanpak is daarom veel uitgebreider dan andere logopedisten en stem osteopaten.

Robin is behandelaar van veel bekende Nederlandse artiesten en topsporters, is auteur van het boek ‘Van rugklacht naar rugkracht’ en geeft fascia opleidingen aan logopedisten, stemtherapeuten, vocal coaches en (orofaciaal) fysiotherapeuten.

Maak hier online je afspraak